HappiE in Huissen!
nov22

HappiE in Huissen!

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van een fantastisch nieuw kantoor. Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam) Voor alle nieuwe lezers, welkom. Voor alle trouwe lezers, dank dat jullie wederom een van onze berichten lezen. Wie ons kent, weet dat wij streven naar een revolutie voor werkend Nederland. Een revolutie waarbij de werkomgeving een gezonde invloed heeft op de werknemer en daarmee de efficiëntie van de werknemer wordt vergoot. Win win dus.Momenteel zijn wij in de opstartende fase van het ontwerp naar realisatie van een kantoor in Huissen. Een kantoor waarbij de entree in een donker hoekje was weggestopt en geen welkom gevoel gaf bij binnenkomst; deze hebben wij centraal geplaatst in het hart van het gebouw omdat wij vinden dat een entree een eerste indruk is en dus grandeur mag hebben.Door deze ingreep te doen, hebben we in het ontwerp de zichtlijnen in het gebouw groter kunnen maken, waardoor de hele beleving van het gebouw veel groter is dan in de huidige situatie. We creëren prachtige zichtlijnen middels glazen wanden en zorgen er zo voor dat ook groen van buiten af, vanuit verschillende locaties binnen het pand kan worden waargenomen. Doordat er meer licht komt, kan het ook groeien. En we weten allemaal hoe belangrijk licht is! Een gebrek aan licht heeft invloed op ons humeur en onze slaap en kan daardoor allerlei gezondheidsklachten veroorzaken. Lees daar hier meer over.Het nieuwe open karakter hebben wij ook op de eerste verdieping doorgetrokken. Hier hebben we een mooie open keuken ontworpen, waar kooksessies plaats kunnen vinden. Zowel voor gasten als voor het personeel. Door de ruimtes zo open mogelijk te maken, willen we aansturen op interactie.In het kader van ‘het nieuwe werken’ zijn wij met de werknemers in gesprek om te inventariseren waar de eigen en de collectieve behoeftes liggen. Willen mensen de mogelijkheid hebben per dag hun werkplek te kiezen, of voelen zij zich fijner bij een ‘eigen’ vaste plek, et cetera. We willen hen in ieder geval wel de mogelijkheid bieden om naar behoefte buiten te kunnen werken en het weer/daglicht te ervaren. Licht en lucht kwaliteit worden positief beïnvloedt door het gebruik van meer groen(filteren lucht, zuurstof gehalte) en glas met zicht op groen.  Het huidige systeemplafond gaat grotendeels weg en alleen boven de werkplekken komen ze in een verlaagde eiland vorm terug, aan de bovenzijde van installatie techniek voorzien, duurzaam en met een industriële look ook gemakkelijk bereikbaar. Vloer krijgt een mooie ecologische afwerking, maar behoudt eigen uitstraling. Er komen mooie tapijt eilanden te liggen die zorgen voor een betere akoestiek en ook filteren...

Read More