AVG staat voor de deur… Maar KO & HappiEoffice ook!!!

Beste lezer,

AVG staat voor de deur…

Welke impact heeft dit?

De kans is aanwezig dat je op de een of andere manier jezelf moet indekken. Vrijwel iedereen verwerkt persoonsgegevens van klanten, opdrachtgevers en derden. Denk bijvoorbeeld aan gegevens die een websitebezoeker via een contactformulier naar jou verstuurt. Of subscribers van nieuwsbrieven…

Wat doen wij?

Bij van Keulen Ontwerp staat veiligheid en privacy voorop. Daarom hebben wij een privacy-statement gemaakt, waarin wij duidelijk uitleggen hoe wij met alle gegevens omgaan. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk data anoniem te maken voor bijvoorbeeld Google en zullen wij gegevens niet zonder verwerkersovereenkomst delen.

Er hoeft vanaf jouw kant weinig te gebeuren. Enkel als je verandering zou willen. Zo kun je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Mocht je echt vergeten willen worden door ons, dan kun je altijd vragen om je gegevens te laten verwijderen. Dit kun je nalezen in ons privacy-statement.

Hartelijke groet,

Hubert van Keulen

Tot zo ver de noodzakelijke mededeling, nu naar het leuke deel:

HappiEoffice!

We zijn begonnen! Het HappiEoffice is online en actief.

De focus ligt op meer HappiEness op de werkvloer, het verlagen van het ziekteverzuim, het verhogen van de productiviteit, meer creativiteit en vooral een duurzame werkplek. Dit alles in combinatie met begeleiding en een ontwerp van A tot Z met alle betrokkenen middels een morfologische kaart!

Foto: Riens van Hall

Want door betrokkenheid van mensen ontstaat design.

Ben je nieuwsgierig naar het HappiEoffice?

 

Download hier je HappiEoffice e-paper

Of kijk op onze website wat het HappiEoffice jou kan bieden!

KO!

 

Wij streven er naar om met en voor jou, uitgebalanceerde ruimtes te creëren die voor een goed gevoel zorgen op de plek waar je de meeste tijd bent: het interieur. Want de ruimtes waar we dagelijks tijd doorbrengen beïnvloeden ons welzijn.

Verhuizen of blijven zitten waar je zit, soms lastig om die afweging op de juiste gronden te maken. Sparren met een professional kan hierin uitkomst bieden. Of misschien weet je juist heel goed wat je wensen zijn, maar kun je het alleen niet vertalen naar een plan. Voor iedere vraag een plan van aanpak, laat ons je op weg helpen, hoe groot of klein het probleem ook is…

Goed en vakkundig je mensen laten werken maar ook laten floreren? Huisvesting benutten om je op een positieve manier te onderscheiden. Een advies op maat voorziet hierin en zet je bovendien in een nieuw jasje wat een goede licht, lucht en geluidskwaliteit voor staat. Wanneer laat jij je stoffige kantoor upgraden naar een verleidelijke ambiance? Ook hiervoor kunnen wij een mooi plan maken.

We kruipen rustig richting de zomervakantie, maar zo ver is het gelukkig nog niet! Voorlopig zijn wij nog volop actief op allerlei andere vlakken, zoals bijvoorbeeld een concept voor studentenhuisvesting.
Daarnaast verzorgen we in samenwerking met andere partijen de mogelijkheid om je onder te dompelen in de wereld van topsport door 6 weken te trainen als topsporter!

De Plafondkast van Reboard hangt in de showroom in Arnhem. Hij is te bestellen en laat zich eenvoudig personifiëren door akoestische panelen aan de onderzijde of door gebruikmaking van prints! Ruimte besparen doe je met de plafondkast boven je werkplek, maar bijvoorbeeld ook boven de keukentafel!

De Dlog wordt nog altijd met veel Happiness bijgehouden: je vindt er altijd een post over beleving waar je blij van wordt!

Wij gaan vrolijk verder, hopelijk tot snel!

 

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      
Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.
Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: