Blijven combineren…voor iedere situatie een bank

op onze DLOG kun je iedere dag lezen over beleving van de gebouwde leef-omgeving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam

EEN ontwerp voor een meubel wat tijdloos is gaat langer mee. Als je het ook nog eens keer op keer op een andere manier kunt samenstellen waarbij er voor ieder nieuw scenario een nieuw model bank te maken is, zowel thuis als op kantoor, hebben we het over een duurzaam en mijn inziens fraai ontwerp. Onderstaand model is wel op heel veel manieren toe te passen waarbij speciale functies zoals groen en afzetmogelijkheden geintegreerd kunnen worden, vind je hem ook zo mooi….?

Plannen maken…?!

Je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Dat doe je door plannen te maken waarin je je goed voelt maar die ook aansluiten bij de samenleving. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 

Wil je iedere dag een berichtje in je mail box?! Vul je mail adres in op de homepage. Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

we-zijn-het-er-allemaal-over-eens

creatieve-werkomgevingen

bank-ziet-kans-kantoorverduurzaming

9-werknemers-betrokken

workout en beweeg richting

als-je-mensen-op-kantoor-zich-goed-wilt-laten-voelen

belgen-stress-en-4-tips

geluk-het-nieuwe-businessmodel

MAAK ER EEN MOOI WEEKEND VAN!

BeA Bench
design by Beel & Achtergael

 

Architecten Beel & Achtergael deden beroep op Drisag voor de uitontwikkeling & de productie van zitbanken, die zij speciaal voor het nieuwe gerechtsgebouw van Gent hadden ontworpen.

Dit maatwerkproject van 1 kilometer zitbank is de basis van het modulair zitbanken programma BeA bench.

BeA bench is vergelijkbaar met het Lego spel. Met verschillende gestoffeerde blokken ontwerp en bouw je een zitbank op maat, zowel op het vlak van configuratie, als op het vlak van maatvoering, stoffering & kleur. Net zoals bij Lego laat het concept toe om met de blokken van een geleverde zitbank, achteraf een andere configuratie te maken.

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: