Brasil inside out

Gisteren heb je kunnen lezen hoe een relatief eenvoudige ingreep als het plaatsen van een kas in of om een gebouw, ook een ander gebruik met zich mee kan brengen. Tussenruimten die niet buiten maar ook niet binnen zijn maken een interssante en aangename overgang mogelijk tussen beiden waarin ook een andersoortig invulling tot stand kan komen.

Wellicht vind je deze eerdere post ook interessant

In de tropen en warme streken werkt het verzachten deze overgang op een nog gemakkelijkere manier, kijk bij de onderstaande beelden hoe mooi binnen naar buiten gaat en viceversa……..

Architect: Spagnuolo Arquitetura

Photography by R.R.Rufino

grote afbeeldingen

Vaak wordt bij de bouw van een woning te veel vanuit het klassieke huis gedacht. Er wordt een woning geplaatst met een mooie buitenruimte nog voorzien van een buitenkeuken, maar waarom niet wonen op je terras met de mogelijkheid om gedeelten af te sluiten?! Op die manier bouw je niet allerlei zaken dubbel waarvan je er in de praktijk maar ééntje gebruikt…

Wil je eens van gedachten wisselen hoe voor jouw woning/ huisvesting een dergelijke gedachte vertaald kan worden?! Wij kunnen je helpen je huisvesting te transformeren naar een duurzaam gebouwde woning  waarin mens en haar omgeving centraal staan en de techniek wordt ingezet voor de mensen. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder. Met  plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe jij je steentje kan bijdragen door je duurzame huisvesting als bedrijfsmiddel in te zetten of beter; je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook!

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: