Net als afgelopen jaren is 2017 weer voorbij gevlogen, het was een interessant en druk jaar. Iedereen is gelukkig nog altijd in goede gezondheid en klaar voor het nieuwe jaar.

Vorig jaar hebben we HVK-site geheel verbouwd, om ons aanbod transparanter en toegankelijker te maken. We zijn ook al een tweetal jaar bezig om in samenwerking met andere partijen, het HappiEoffice op te zetten. Dit proces voltrok zich parallel aan de bouw van de HappiE office site zodat we klaar voor de toekomst zijn. De focus ligt hierbij op het verlagen van het ziekteverzuim, het verhogen van de productiviteit, meer creativiteit en vooral een duurzame werkplek. Dit alles in combinatie met  begeleiding en een ontwerp van A tot Z met alle betrokkenen, gaat zorgen voor meer HappiEness op de werkvloer.

2017 was bij HVK ontwerp ook een jaar met veel particuliere opdrachten, zo hebben we totaal ontwerpen gemaakt voor woningen in o.a. Soest, Eindhoven, Nijmegen, Baarn en Houten. Vanuit het hele land worden we gevonden en dat hopen we in 2018 uiteraard voort te zetten.

De Plafondkast van Reboard hangt inmiddels in de showroom. Hij is te bestellen middels de site en laat zich eenvoudig personifiëren door akoestische panelen aan de onderzijde of door gebruikmaking van prints! Ruimte besparen doe je met de plafondkast boven je werkplek, maar bijvoorbeeld ook boven deze keukentafel van Piet Hein Eek!


foto Rinus van Hall

Om jullie dagelijks te tonen hoe we dit doen en verder uit bouwen wordt de Dlog nog iedere dag met veel Happiness bijgehouden. Deze had in 2017 een lange break, maar inmiddels zijn we weer druk aan het bloggen, met iedere dag een post over beleving waar je blij van wordt!

In 2018 zijn we er graag weer en gaan we met alle plezier weer verder ontwerpen en bloggen. In de kerstvakantie (vanaf zaterdag 23 december) gaat alles kort op pauze en zijn er dus ook geen berichten op de Dlog. Maar maandag 8 januari is de berichtgeving er weer en wij zelf vanaf dinsdag 2 januari en voor dringende zaken ook tussentijds, tot dan
en geniet in de tussentijd van de feestdagen en elkaar!! 

Share
Tweet
Share
+1
Forward

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: