Circulariteit op kleine schaal

(op onze blog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Circulariteit

Het is niet zo gebruikelijk om reclame voor anderen te maken. Maar als plannenmakers schrijven wij producten voor en dat doen we het liefst op basis van circulariteit. Basis gedachte is dat de fabrikant eigenaar blijft van zijn product of liever de materialen die er in zitten. Zij kunnen immers het beste de materialen innemen omdat ze weten wat er precies in zit en evt. bij slijtage makkelijk op onderdeel niveau zaken vervangen om er vervolgens weer een levenscyclus aan toe te voegen. Onderstaande leverancier is er nog één van de weinigen die hierin voor de werkplek, op een laagdrempelige wijze kan voorzien..lees verder onderstaand,

Voor deze opdracht in een tot kantoor getransformeerde kerk, hebben we een werkplek samengesteld met; akoestische panelen in kast opgenomen/ geïntegreerd groen op de werkplek/ zit& sta mogelijkheid/ v.v. aanschuifmeubel voor kort overleg / “actieve-zit” stoelen / C2C certified tapijt…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Circulariteit op kleine schaal

bron SKO

nog een partij die zich hier mee bezig houdt?  kijk eens op

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: