DDW impressie, HappiEoffice nieuws en de gemeente happiE in Waalre!

Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

De week weer beginnen na een rusteloze nacht? in het kantoor op strijp S in een hangmat voor het hele personeel met de werkplekken op de verdieping er onder: hoe vet wil je het hebben!

 

De DDW liet veel tegenstellingen zien, van heel sober tot……extreem bont

Tiny houses in vele vormen en een award winning 3d printed brug..

cosy crossover bij Lidewij Edelkoort in de kazerne…

Circulair kan prachtig zijn, hier het bewijs bij #Cartonidesign

Een blik op de toekomst van #Tarkett en #ElleDecoration op wonen en werken in één ruimte; laat de toekomst maar komen!

#Leaftheoffice sluit helemaal aan bij het #HappiEoffice, door op andere plekken, in dit geval buiten, te kunnen werken kom je tot betere prestaties!

#Modular lichtlijnen ingebouwd in tracks, sehr Schon!

DDW by night, wow!

en nog veel meer…

De DDW was een feestje met veel mooie hotspots om indrukken op te doen dit jaar. Ook een aantal interessante lezingen bijgewoond verzorgd door Tarkett en het C2C cafe. Algemene trend is dat mensen en bedrijven heel erg zoeken naar een manier om de werkplek meer thuis te maken en thuis ook als werkplek inzetbaar te maken; dat is fijn voor ons want het HappiEoffice sluit daar naadloos op aan. Onderstaand meer over de werkwijze waarop we beiden werelden voor jou en je organisatie dichter bij elkaar kunnen brengen. (click)

Verder onderstaand nog een artikel over het nieuwe kantoor voor de gemeente in Waalre door buro Bas waar functie combinatie en ligging tot een fraai kantoor met happiE users leidt….

Wij geloven in een feel good omgeving voor iedereen: je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

 

<p>interieur nieuwbouw gemeentehuis Aalst-Waalre door Burobas</p>

ARC18: Multifunctioneel Gemeentehuis Waalre – Burobas

bron de architect Interieur

De nieuwbouw in de bossen van Waalre is een open huis waarvan het interieur naadloos over gaat in de prachtige bosrijke omgeving. Er is een omgeving ontworpen waarin burgerzaken, de bibliotheek, en de foyer van de theaterzaal natuurlijk samen gaan in een gastvrije ambiance. lees verder bij de bron.

IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: