ECO materials

(op onze Dlog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)
Onderstaand de nieuwste innovatie op het gebied van duurzame ECO materials. Sommige materialen brengen zoveel kansen met zich mee dat het alle steun om tot succes te komen verdient, en dat doet Materia erg goed door ze uit te lichten, zie onderstaand artikel….
Het toepassen van nieuwe duurzame(re) materialen is niet zo eenvoudig als het soms lijkt omdat het gebruik uiteraard wel moet kunnen. Die gifloze verf kan die ook buiten toegepast worden in de volle kou en plensregen? Of is een toepassing van een bepaald bio-plastic wel geoorloofd als er geen krassen in mogen komen. Materia neemt die uitdaging voor een groot stuk weg door zaken transparant te maken en de belangrijkste standaard informatie te verstrekken voor nieuwe materialen. Binnenkort weer in Ahoi, materia experience, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

volledige eco-vriendelijke afbouw van zolder-ruimte die als volwaardige leefruimte ingezet wordt

Wij zijn altijd op zoek naar de laatste innovaties op het gebied van duurzame en aantrekkelijke producten en technieken. Wil jij graag de laatste noviteiten terug zien in je bouwplannen en sparren hoe jouw huisvesting future proof is. Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je (ver)bouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. 

Like, deel of commentaar….graag!! lees verder over prachtige nieuwe materialen in onderstaand artikel …

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Voor zowel tijdelijke als een permanente invulling staan we je graag bij met plannen om een mooiere leefomgeving te maken, want  een mooiere omgeving draagt bij aan een blijer en gezonder mens, ben je benieuwd naar onze ideeën? Neem contact met ons op.

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook!

Maak er een mooie week van!

Using waste, biobased, and/or locally produced materials is one of the sustainable trends we’re seeing in the world of design. This week, we present a project that combines all three, by using a mixture of seaweed and recycled paper!

bron: materia lees meer

 

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      
Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.
Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: