Happy Wonen & Werken in 2017!!

We zijn weer aangekomen bij de laatste dagen van een druk, tumultueus en interessant jaar. Fijn dat wij en onze dierbaren in goede gezondheid het jaar hebben beslecht. Tijd om kort stil te staan hoe 2016 is verlopen.

De HVK-site is het afgelopen jaar geheel vernieuwd en de insteek is anders. De site kent twee zijden, de woonzijde en de werkzijde. De focus voor beide ligt op adviezen voor een vaste prijs en duidelijkheid. Duurzaamheid en sociaal ontwerp staat altijd voorop en is aanpasbaar naar iedere klant.

Het Happie Office begint vorm te krijgen en de eerste ontwerpen zijn gemaakt. 2017 wordt het Happie Office jaar als het aan ons ligt. Geen ‘het nieuwe werken’ meer, maar Happiness op de werkplek!

Ook ziet na een tijd ontwikkelen de Plafondkast van Reboard het daglicht in 2017. Hij is vanaf komend jaar te bestellen zijn voor €450! Ruimte besparen doe je met de plafondkast boven je werkplek.

Samen met je familie, collega’s of met je buurt tot een ontwerp komen: het ontwerpen is geen op zichzelf staande bezigheid maar iets wat we met jou samen oppakken, hierin maken we het gelukkige verschil! Wil je al een keertje kijken waar we mee bezig zijn, kijk dan hier.

Om jullie dagelijks te tonen hoe we dit doen en verder uit bouwen wordt de Dlog nog iedere dag met veel Happiness bijgehouden.

In 2017 zijn we er graag weer voor je en gaan we vrolijk verder met alle bezigheden. In de kerstvakantie (vanaf zaterdag 24 december) gaat alles kort op pauze en zijn er dus ook geen berichten op de Dlog. Maar maandag 2 januari zijn we er weer,  tot dan en geniet in de tussentijd van de feestdagen en elkaar!!

Ook dit jaar hebben we besloten geen kerstkaarten en pakketten te versturen. In plaats daarvan doen wij een donatie aan een doel waar we van denken dat het een bijdrage kan gebruiken.
Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: