Een hutje op de hei is zo 2013…….mantelzorg doe je in de tuin!

Vergunningsvrij een mantelzorg woning bouwen in je achtertuin mag vanaf oktober 2014 . En stel dat we de mantelzorg woning combineren met een goed toegankelijk hutje…een beetje voor jezelf en een beetje voor je (schoon)ouders!?

We zijn bezig om in Lingewaard te proberen een mobiel bouwwerk op het dakterras te plaatsen. Het is niet verankert en zou derhalve een semi permanente invulling mogen krijgen………..maar wet en regelgeving is nog druk doende om te kijken of dit dan toch wel mag. Maar in een tuin is het eenvoudiger te bewerkstelligen en het plaatsen is een reële optie die bovendien dit jaar nog steeds tegen 6% tarief voor de post arbeid kan worden geregeld.

 

Ontwerp van Renzo Piano bron beelden architectenweb.nl

5Sezione_Zona_Giorno3_1546

 

guesthouse2guesthouse 2.0

 

 Frederik Vercruysse

What if…..

We de mantelzorg woning combineren met het hutje…een beetje voor jezelf en een beetje voor je (schoon)ouders!?

Een fraai bouwwerkje waar je de geborgenheid van een boomhut vindt maar het comfort van je woning, steeds meer mensen kiezen er voor en niet in de eerste plaats omdat het goedkoop is, maar echt om de beslotenheid van een zelf bedachte cocon te ervaren.

Dia1

 

Denk je dat dit bericht voor iemand anders ook interessant is binnen jouw netwerk? Stuur het vooral door of geef het een like want er is geen mooiere binnenkomer dan via de rode loper van een positief ambassadeur….

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: