Industrieel Modulair Meubilair

op onze BLOG kun je iedere dag lezen over beleving van de gebouwde leef-omgeving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam

Goede morgen! Lekker weekend gehad? Om de week goed te beginnen wat ideeen en inspiratie. Flexibel ruimten in kunnen delen en multifunctioneel gebruik er van is één van de onderwerpen waar we er hier niet genoeg van kunnen krijgen.  

7159434291_2c850a0371_b

Hoe gaaf is het om van een oude krat/ kist een verrijdbaar restaurant te maken met complete keuken en alles er bij. Dit geeft je de kans om alles naar buiten te rollen en lekker in de zon te koken voor je clientèle of de koken op heel bijzondere plekken….Met een dergelijke indeling is  je restaurant bovendien overdag in een handomdraai te veranderen in bijvoorbeeld een vergaderruimte of  een kantoor waar werkplekken per stuk verhuurd worden. Bijkomend voordeel dat hergebruik van dit soort kisten goedkoop, eenvoudig en volledig circulair is(immers de kisten zijn evt. gewoon weer als krat in te zetten).

Industrieel modulair meubilair. kuubskisten meubelsdownload-5

 

paleta_7

Plannen maken…?!

Je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 

jouw Share of like is welkom!

Maak er een mooie week van!

 

Te industrieel? Onderstaande oplossingen waar we al eerder iets van hebben laten zien zijn ook heel fraai maar niet voor iedereen weggelegd:

Grote ruimten indelen met “kamers” vrij in de ruimte geplaatst geeft een ruimtelijke en prettige beleving er van.

benoit-residence-bookshelf-portrait

Maar ook kun je een  hele kleine ruimte indelen als een groot meubel doordat allerlei functies op dezelfde ruimte kunnen plaatsvinden. Laat je inspireren door het filmpje

sidebar-video

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: