Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en
op je werk & altijd duurzaam

LAAT BUITEN MAAR BINNEN….

Deze nieuwe huisvesting van absolute advocaten is hard op weg een echt een HappiEoffice te worden, kon je hier eerst al lezen dat we door kleine ingrepen meer Geluk op de werkvloer gaan brengen, hier alvast een greep hoe we dat gedaan hebben. Het is nog niet klaar maar wel al een heel eind gevorderd. Zie onderstaande afbeeldingen:
Lees ook over het nieuwe Rabo-bank gebouw in onderstaand artikel, waarbij de aanpak van een compleet gesloten achterwand en een volledig open gevel gelijk is (en daarna houdt ieder vergelijk op).
Zichtgaten in deuren om meer openheid te krijgen…
…magazijn kasten vormen de basis van de verwarmingsbekleding…
….het oude buro vormt samen met hergebruikte deuren de nieuwe vergaderplek, laat zien hoe het gemaakt en eventueel ook weer uit elkaar gehaald kan worden.

Volgende keer laten we je precies zien welke ingrepen er allemaal gepleegd zijn om de mensen hier zich zo lekker mogelijk te laten voelen, met natuurlijk ook het eindresultaat.

Wij geloven in een feel good omgeving voor iedereen: je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

duurzaam-gebouw-goed-voor-gebruiker-en-eigenaar
meer-geluk-door-kleine-ingrepen
amsterdam-circl-en-grachtenplastic-wordt-kantoormeubilair
hoe-krijg-je-gedragsverandering-in-gang

IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS

IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR

Transparant bankkantoor voor personeel en publiek

bron foto ondernemersgouda.nl

bron architectenweb



Het nieuwe Rabobank-kantoor in Gouda keert een massieve wand naar het spoor en opent zich aan de voorzijde met een volledig transparante gevel.
Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: