Lingewaard blaast het kerkplan af: sneakpreview Kinkel

Na alle berichtgeving in de pers over het Kerkplan icm de noodzakelijke aanvraag van subsidie-gelden bij de provincie voor 1 oktober is gisteren besloten om verder te gaan met de Kinkel. 

_Kinkel_scenario_vervangen bestaande gevel_voorzijde

Wij hebben de opdracht gegund gekregen om voor 2 oktober beelden en een raming op te stellen voor de Kinkel om te tonen en aan te geven wat de mogelijkheden van de Kinkel zijn, binnenkort de hele presentatie, bijgaand alvast een voorproefje van een Kinkel met alleen nieuwe gevels….

Ben jij geïnteresseerd naar de mogelijkheden wat we voor jou huisvesting kunnen betekenen? Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe jij je steentje kan bijdragen door je duurzame huisvesting als bedrijfsmiddel in te zetten of beter/ je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook!

Denk je dat dit bericht voor iemand anders ook interessant is binnen jouw netwerk? Stuur het vooral door of geef het een like want er is geen mooiere binnenkomer dan via de rode loper van een positief ambassadeur…
Eerdere posts die je misschien interessant vindt crisis-maakt-duurzaamheid-tastbaar leegstand-motor-stedelijke-ontwikkeling

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: