Mooie basis

op onze DLOG kun je iedere dag lezen over beleving van de gebouwde leef-omgeving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam

De winkel van Amelink Interieur & Bouw vormt een mooie basis voor het tonen van een compleet aanbod in afbouw materialen. De woninginrichter verbouwd constant zodat de winkel steeds weer een andere beleving heeft en is nooit klaar. Immers er komen steeds weer nieuwe, duurzame producten op de markt die “getoond” dienen te worden.

Wij mogen voor het achtergelegen entresol gedeelte, wat nu nog oude opslag ruimte is, een ontwerp maken waarin de klant nog meer het gevoel gaat krijgen hoe een ontwerp en een plan kunnen helpen bij (ver)bouw. (ver)Bouwen met een plan zorgt dat je woning in alle fases van je leven de optimale feel-good plek vormt en een kantoor/werkruimte met alle bedrijfsontwikkelingen mee kan gaan.

Door een mix van meubels en maat interieur-bouw toe te passen, krijgt de bezoeker inspirerende voorbeelden hoe zaken er straks in de eigen woning uit kunnen komen te zien. Zelf zullen we op zaterdagen geregeld in de winkel aanwezig zijn om mensen te vertellen wat de mogelijkheden zijn om te werken met een plan.

De showroom wordt ook de vast locatie waar de re-board plafondkast komt de hangen. De plannen zijn bijna klaar om vanuit deze mooie basis een prachtig industrieele look and feel te geven. Binnenkort begint het bouwen en volgt meer nieuws. Kom je snel een keer kijken

Dikke balken vormen de draagconstrucitie

Met ruim vier meter hoogte kan de creativiteit de vrije loop krijgen

Plannen maken…?!

Duurzame comfortverhogende “luxe” inzetten om je in je huis(vesting) optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 

Dwarsdoorsnede

lengte doorsnede

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: