Nederland wordt steeds socialer

op onze DLOG kun je iedere dag lezen over beleving van de gebouwde leef-omgeving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam

Hoe gaaf is het als in een buurt kapitaal krachtigen en de wat minder bedeelden de handen in elkaar slaan om de kwaliteit van de buurt te behouden. Dit is niet iets wat verweg heeft plaatsgevonden maar actueel is in onze hoofdstad! Of het eigen belang om fijn te wonen, de lage rente stand of het collectieve belang debet is aan dit initiatief, toch een pareltje van omdenken ….

Plannen maken…?!

Voor Veghels buiten hebben we een erf ontworpen samen met het architectenforum. Hierin hebben we een mix gemaakt van verschillende woonvormen waarbij het ontmoeten centraal staat.

Je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
Stuur het vooral door of geef dit bericht een like! 
Voor straks maak er een mooi weekend van!

Burgers doen bod op 30 sociale huurwoningen ‘om tweedeling in buurt te voorkomen’

bron vastgoedjournaal.nl

Ymere zet dertig sociale huurwoningen in Amsterdam-Noord in de verkoop. Een collectief van dertig Amsterdamse huishoudens wil de woningen kopen om ze vervolgens toe te wijzen aan bewoners met een sterke band met de Van der Pekbuurt. VJ sprak met een van de initiatiefnemers.

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: