Nog één agenda tip, tot over twee weken, geniet er van!

(op onze Dlog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Velen van jullie hebben vakantie en wat te doen met zoveel vrije tijd na de hectiek voor het kerstreces. Onderstaande ingreep door OMA in het stedelijk museum in Amsterdam lijkt een aanrader ondanks dat ik er zelf nog niet geweest ben. Het onderstaande kopje beloofd veel goeds en lijkt waar te maken wat lands grootste architect als opdracht heeft meegekregen, om op de scheidslijn tussen gebouw en invulling een gebouwde omgeving te maken, nota bene door middel van een interieur. En laat dat nou net zijn waar we al jaren over bloggen, het interieur is toch de ruimte die ons dagelijks leven grotendeels bepaald en niet alleen het gebouw.  Ik ben heel benieuwd wie er heen gaat en hoe je het ervaren hebt…

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

ENJOY X-MAS EN THE HOLIDAYS

 

Stedelijk-base-rem-koolhaas-triomf-voor-architectuur

bron www.dearchitect.nl

 

Foto Delfino Sisto Legnani and Marco Cappelletti © OMA

Stedelijk Base Rem Koolhaas triomf voor architectuur

Interieur

Door Harm Tilman – Onder de grote belangstelling is afgelopen week in Amsterdam Stedelijk Base geopend, de nieuwe opstelling van de vaste collectie in het Stedelijk Museum. Ontwerper Rem Koolhaas maakt de verwachtingen volledig waar met een ruimtelijke inrichting waardoor de bezoekers kriskras kunnen dwalen en de kunstwerken in een gehele nieuwe setting gewaar kunnen worden. Stedelijk Base is een triomf voor de architectuur.

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      
Disclaimer: zie de rechterzijde van onze homepagina
Wil je (een deel van) dit Dlog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: