Om de week goed af te sluiten, weer een geslaagde transformatie!

Design, kunst en hospitality komen verrassend bij elkaar in het onlangs geopende art’otel. Gelegen in een monumentaal kantoorpand tegenover Amsterdam Centraal wordt in het hotel de unieke architectonische stijl van het kantoor gecombineerd met een door moderne kunst geïnspireerd interieur . De transformatie is het resultaat van een samenwerking van ADP en Digital Space, in opdracht van PPHE hotel Group.

lees verder het hele artikel Art’otel(bron de Architect)

unnamed

Het combineren van functies om mensen enerzijds een stuk beleving van een gebouw mee te geven  alsook om meer reuring te creeeren is essentieel bij herbestemmen. In bovenstaand artikel weer een geslaagde combinatie van het buro bij wie ik tijdens de academie van bouwkunst mijn stage heb gelopen. Mooi werk!

Door de aanpassingen in de wet per 1 november komt er weer beweging op het gebeid van herontwikkeling en gebieds-ontwikkeling. Juist bij herbestemmen is een flexibelere regelgeving essentieel en zo zou er ook gekeken moeten worden naar een flexibele multifunctionele invulling die (eenvoudig) opgepakt en verplaatst kan worden naar een andere locatie. Moeite, geld, tijd en  energie blijven zo behouden.

Benieuwd wat we met een slim duurzaam plan voor jouw huisvesting kunnen betekenen? Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe jij je steentje kan bijdragen door je duurzame huisvesting als bedrijfsmiddel in te zetten.

Eerdere post die je misschien interessant vindt:

fraaie-transformatie-van-volksbuurt-naar-gemengde-studenten-enclave

KEMA Arnhem 

Honig Nijmegen; uitsluitend nog renovatie 

London 2.0 

Lessons to go over transformatie met praktijkvoorbeelden

Transformeren kun je leren

aanpassen-van-leegstand

kasbouw-als-regenjas-om-een-ruine-en-als-indeling-in-een-ruine

 

 

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: