Over ons

Over ons

 

…en de werkzaamheden als Duurzaam Interieur Architect om

de wereld een beetje mooiere plek te maken! (contact, mail: info@hvk-ontwerp.eu tel +31481-840495)

 

 

Door samen met mensen de ervaringen, kennis en mooie verhalen te delen hebben we telkens weer een fundering voor nieuwe innovatieve samenwerkingen. Hierin werken we met uiteenlopende experts uit ons professionele netwerk om aan alle aspecten van duurzaamheid invulling te kunnen geven. Duurzaam bouwen een totaal beleving meegeven is de taak die ik mijzelf en mijn mensen heb gesteld, want duurzaamheid gaat verder dan de omgeving. Beter eten en meer bewegen zorgen voor een gezonder lichaam maar het simpele feit dat je gelukkig bent levert een nog grotere bijdrage aan jouw gezondheid. Daarom willen wij met partijen samenwerken die proactief willen acteren om zo het allerhoogste doel na te streven: mensen gelukkiger maken….

Dat is nogal wat en zoiets lukt je niet alleen. Simpele kleine dingen kunnen echter wel een verschil maken. Om dit helder neer te zetten hebben we allereerst een site waarop staat wat we doen en gedaan hebben. Met een dienstenpakket die inspeelt op een latente behoefte bij ons allemaal: een omgeving scheppen om fijner te leven en dit liefst binnen je eigen mogelijkheden.

Ten tweede hebben we deze blog waarop je kunt lezen over ontwikkelingen waar je blij van wordt of geïnspireerd van raakt. Ook middels de diverse social media proberen we zoveel mogelijk mensen  deze ontwikkeling te laten zien zodat ze weten wat er speelt, want een mooiere wereld komt geleidelijk, inzichten volgen na bewustwording om vervolgens pas in daden te worden omgezet.

Als sociaal onderneming hebben we samen met andere ondernemers een stichting in het leven geroepen Stichting ZELF. Dit hebben we gedaan omdat we zien dat er zo veel misloopt, we  staan er bij en kijken er naar! Om ons heen zien we overal voorbeelden waar mensen beter tot hun recht hadden kunnen komen als het plan wat bijvoorbeeld ten grondslag lag aan hun wijk beter overdacht was. Reeds bestaande buurten zouden heringericht moeten worden met het oog op de toekomst; meer samenhang, meer geluk! Ik ben er van overtuigd dat we het om moeten draaien. Inwoners ZELF hun eigen samenlevingsvorm laten bouwen op het gebied van Wonen, Werken en Welzijn.

Tot slot proberen we in onze plannen en met innovatieve producten zoals oa. de plafondkast mensen te prikkelen om te bewegen maar ook om anders naar een ruimte te kijken. Veel leesplezier toegewenst en als je tips of suggesties hebt, laat ze vooral weten! Wij hopen dat je nog veel leesgenot zult hebben met onze blog…..