Uitbreiding TU Delft ‘Explore yourself. Enlarge your playground.‘

Het gonst op de TU Delft aan activiteiten, berichten we eerder al dat de bouwcampus hier gehuisvest gaat worden, nu komt er ook een ware playground bij. Mooi om te zien dat het eigenlijk niet uitmaakt of je nu naar winkelcentra, scholen, kantoren of universiteitsgebouwen kijkt, het gaat allemaal over elkaar ontmoeten, liefst met een versnapering er bij! Ontwerp een duurzaam gebouw en je ontkomt er niet aan goed na te denken hoe je de gebruikers elkaar wilt laten ontmoeten. Een playground is een middel, het aanbrengen van een inpandige huiskamer kan dit ook tot gevolg hebben etc. etc.

 Door bij het herinrichten rekening te houden met de huidige maar ook (mogelijke) toekomstige gebruikers  zijn ontmoetingen tussen mensen als bovenstaand te realiseren, enkele voorbeelden in door ons uitgevoerde projecten;

_3SK2386 kopie _EKR5313 thetriangle_15_EKF7587 kopie

benieuwd naar onze ideeën?! Neem contact op.

Denk je dat dit bericht voor iemand anders ook interessant is binnen jouw netwerk? Stuur het vooral door of geef het een like want er is geen mooiere binnenkomer dan via de loper van een positief ambassadeur….

lees verder (bron de architect)

De studenten van de TUDelft krijgen binnenkort een ware playgound, één van de nieuwe hotspots van de campus. Explore en Enlarge yourself. Kraaijvanger heeft de opdracht gekregen om deze locatie te creëren door het Sport & Culture Center te upgraden en uit te breiden. Belangrijk onderdeel in het ontwerp van Kraaijvanger is een centrale hal die deel uitmaakt van de playgound.

Naast een upgrade van de bestaande voorzieningen wordt het complex uitgebreid met een diverse sportfaciliteiten, werkruimtes, lokalen en horeca. Tussen de Mekelweg en de buitensportvelden komt de gedeeltelijk overdekte playground.

Kraaijvanger

De missie van het S&C Center is samengevat als ‘Explore yourself. Enlarge your playground.‘ De hotspot gaat bruisen van de activiteit en mensen. Daartoe komen straks alle looplijnen samen in de centrale hal waar een horecavoorziening komt. Op de playground zal altijd wat te beleven zijn door zijn multifunctionele inzetbaarheid voor sportieve en culturele activiteiten

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: