Verbouwen of verhuizen!?

(op onze Dlog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Schoolvoorbeeld

Vandaag op bezoek bij Eco+bouw en tijdens het gesprek kwam de vraag naar boven wat versta je nou precies onder circulariteit. De markt is massaal gedoken op met name het materiaal gebruik, en dat is goed, maar het begint al een slag eerder, namelijk bij het gebruik. Een gebouw moet voor verschillende doeleinden in te zetten zijn. Maar daar zit volgens ons nog een stap voor, het gebouw moet als prettig ervaren worden en liefst ook nog fraai zijn, anders zal niemand het een lang leven gunnen.

Fraai kan zowel qua uitstraling gelden alsook qua gebruik: immers dient een oud schoolgebouw voor nieuwe gebruikers als kantoor, dan is de uitstraling minder belangrijk. Echter zal de hele setting bepalen of men überhaupt bereid is om het als kantoorgebruik te overwegen. Toch weer die totaalbeleving. Dat is nou ook exact de reden waarom we iedere dag een blog bericht plaatsen. Het gaat om duurzaamheid met uitstraling op een intelligente wijze opgebouwd. Zowel voor in als ex-terieur.

Met een economie die weer volop draait, gaan veel kantoren knellen en is er weer budget en durf om anders te denken. Overweeg jij je privé of werk situatie aan te pakken. Voor met name die laatste groep biedt het onderstaande artikel een schoolvoorbeeld van prachtige kantoren (weer een overzicht lijst). Laat je eens inspireren hoe geweldig je je dagen kunt slijten in een fijn en doordacht gezond kantoor. Tel daar bij op dat je dit soort beelden met ecologische en circulaire producten tot stand kunt brengen en stel je dan de vraag:  Gaan we verbouwen of verhuizen!?

HappiEoffice

Een mooi resultaat kan  ook op een laagdrempelige wijze behaald. Met een aantal fabrikanten zetten we een concept op wat HappiEoffice heet. Doel: mensen laten excelleren op de werkvloer door ze gelukkiger te maken; morgen anders werken! Duurzame huisvesting als bedrijfsmiddel inzetten, om jezelf, je mensen en je omgeving zich optimaal te laten voelen.

Ook voor dit ontwerp wat voor een groothandel in Food mochten maken: Openheid en gesloten (akoestisch) daar waar het moet….

Hier hebben we de werkwijze wederom gehanteerd: als je duidelijk weet wat je wilt kun je ook met een duidelijke vertaling komen die naadloos past en gestoeld is op de wensen van de eindgebruikers

Lange zichtlijnen met veel groen; de basis!

Wil je meer over het HappiEoffice weten vraag dan onze online white paper aan, dan krijg je alvast een beeld hoe we het gaan aanpakken om het ontwerp met de mensen samen tot stand te laten komen. de site gaat life begin 2018. Onderstaand artikel biedt een mooi idee hoe we denken dat een HappiEoffice er uit kan zien….

Plannen maken?

Een plan maken is meer dan alleen meubels neer zetten. Kom je er zelf niet uit om je plannen vorm te geven. Wij kunnen een ander licht op je plannen werpen door samen te kijken naar je (ver)bouw en interieur plannen. Je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 

Like, deel of commentaar….graag!! 

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

belgen-stress-en-4-tips

geluk-het-nieuwe-businessmodel

het-nieuwe-werken-voorbij

lets-play-doe-je-mee

bouwen-met-je-klant

Maak er nog een mooie dag van!

Workplace interiors

bron yellow trace, click voor meer inspriatie

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

 

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: