bron beeld header www.dsm.com

vernieuwing in het zuiden

op onze BLOG kun je iedere dag lezen over beleving van de gebouwde leef-omgeving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam

Vernieuwende concepten zijn van oudsher afkomstig veelal vanuit de Randstad en wel vanuit één van de grote steden. Maar dat lijkt te veranderen. Vernieuwing komt vaak voort uit disruptie en het buiten de randstad gelegen gebied heeft daar meer last van. Andere provincies moeten creatief zijn om de leefbaarheid op peil te houden. Eindhoven loopt al jaren mee, Twente timmert aan de weg als kennis regio bouwen maar ook het Zuiden kent her en der hele mooie nieuwe initiatieven. Neem onderstaand oud DSM gebouw waarin bedrijven tegen van der Valk aan schuren en daarmee een heel interessante levendigheid tot stand zullen gaan brengen, lees onderstaand…

 Zelf plannen maken…?!

  • Vind je het lastig om zelf plannen voor je (ver)bouw(ing) te maken of heb je geen tijd?
  • Ben jij geïnteresseerd om eens buiten de gebaande paden naar je plannen te kijken en wil sparren hoe jouw huisvesting future proof is maar wel sfeervol? 
  • Zoek je een invulling voor je vastgoed maar mis je concrete handvatten?

Wij kunnen je helpen door samen naar je (ver)bouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of  andersoortige ruimte  (op wijk niveau) te kijken met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 

Stuur het vooral door of geef dit bericht een like! 

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

werkplaats-695x418

WERKPLAATS EN VAN DER VALK HOTEL STEIN-URMOND OPENEN NIEUW BUSINESSCENTER

bron zuidonline.nl

In Urmond wordt een nieuw businesscenter geopend door De WERKplaats en Van der Valk Hotel Stein-Urmond, gelegen achter het Van der Valk Hotel Stein-Urmond én naast de A2. Het bedrijfspand met 5000 m2 bruto vloeroppervlak biedt ruimte voor circa 100 bedrijven. Hiermee opent De WERKplaats haar derde én tevens grootste vestiging. De partijen spelen in op de toenemende vraag naar flexibele werkplekken en kantoorruimten.

Het voormalige DSM gebouw dat recent is overgenomen door Van der Valk Stein-Urmond zal in samenwerking met De WERKplaats worden geëxploiteerd. De partijen geven elkaar de hand op het bieden van een full service concept, waarbij het leveren van toegevoegde waarde voor een ieder centraal staat. De eerste huurders hebben zich reeds gemeld en zelfs al hun intreden gedaan.

De ondernemers in Urmond zullen een uitstekende service, een groot aantal parkeerplekken, kantoorruimtes van diverse afmetingen, flexibele werkplekken, inspirerende meetingrooms, business lounges en de faciliteiten van het Van der Valk Hotel treffen. De WERKplaats geeft daarbij ondernemers de kans om met elkaar te verdiepen door frequent diverse evenementen te organiseren.

Flexibel werken in een bedrijfsverzamelgebouw geeft ondernemers de kans te verbinden met andere ondernemers uit diverse branches. Hierdoor wordt het samenwerken gestimuleerd en ontstaan er nieuwe kansen. Kennisdeling is immers de toekomst, samenwerken een must.

De locaties van De WERKplaats in het centrum van Maastricht en Sittard richten zich voornamelijk op ZZP’ers en kleinere bedrijven. Met de mogelijkheden van de nieuwe vestiging in Urmond worden ook nieuwe doelgroepen aangesproken, er is namelijk voldoende ruimte voor het vestigen van (middel)grote MKB-bedrijven en bedrijven die een uitvalbasis in het centrale hart van Limburg behoeven. In combinatie met onze centrumlocaties krijgt ook deze nieuwe doelgroep ‘kantoren in de binnenstad’. Bij De WERKplaats mag je namelijk van elke locatie gebruik maken.

Initiatiefnemers van de WERKplaats Joop Petit en Gé Hügel, architect en financieel directeur van oorsprong, vinden de uitbreiding in Urmond een verdere versterking van het concept De WERKplaats. Zij werken ieder vanuit hun eigen discipline aan een gemeenschappelijke droom: in leegstaande panden een nieuwe, bruisende werkomgeving creëren. En het mooie is: het mes snijdt aan twee kanten. ‘Naast twee inspirerende centrumlocaties krijgen we met Urmond een perfecte centrale A1-locatie, waarbij de andere locaties indien gewenst als uitvalsbasis kunnen dienen en vice versa. Het gaat niet alleen om de plek, maar om het leveren van diensten en de verbinding van mensen’, aldus Joop Petit.

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: