Wie jarig is…..

20150711 schetsvoorstel Bob van Elst

Met alle soc. media is het niet meer vol te houden om in alle stilte weer een jaartje ouder te worden. En dat is ook leuk: je jarig te voelen maar dat brengt dan ook verplichtingen mee…..ik trakteer. Alleen vandaag een schetsplan a 500€ voor 350€. De wijsheid komt dus duidelijk niet met de jaren:……stuur vandaag een mailtje en we nemen contact op om er samen een mooi plan te maken!

homepage hvk

Wat is een schetsplan:

Mensen willen niet verplicht meubels kopen of i.d. maar willen wel ideeën hoe de verbouw/ inrichting in een keer goed aan te pakken en daarom werk ik onafhankelijk met een dito advies. Vaak is een passend antwoord : een schetsplan. Dit houdt in dat ik ca in drie uur met jou/ jullie naar de woning/ winkel/ kantoor kijk ter plekke maar ook op papier en dan zowel qua lay out (huis en evt. tuin) indeling(muren) als ook qua interieur (meubels). Uiteraard is  jouw wens hierin leidend. 
Naar aanleiding van dit gesprek werk ik alles schetsmatig uit op tekening en stuur je dit na en bespreek het via skype zodat je een plan op schaal hebt met een plan van aanpak incl. een soort boodschappenlijst. Wat je daarna doet met de plannen staat je geheel vrij en vragen kunnen natuurlijk ook na dit gesprek gewoon gesteld worden. E.e.a. in alle vrijblijvendheid zonder enkele verplichting richting uitvoer of afname meubels, nogmaals ik werk compleet onafhankelijk. Mochten je verdere begeleiding wensen kan dit dan op maat geoffreerd worden. 

 

 

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: